Visie

Mijn opvang richt zich op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. De opvangdagen zijn van dinsdag t/m donderdag. Per dagdeel kan ik maximaal aan 5 kinderen een plaatsje bieden. Mijn doelstelling is om de kinderen een tweede huis te bieden en ze de normen en waarden bij te brengen. Door de kleinschaligheid kan ik veel individuele aandacht aan de kinderen schenken en, daar waar nodig, ze een steuntje in de rug geven of corrigeren. Daarnaast leren de kinderen ook in een groep te functioneren en met elkaar te spelen. Alles gaat uiteraard in samenspraak met de ouders. Als zij de behoefte hebben om aan bepaalde zaken extra aandacht te schenken, sta ik daar vanzelfsprekend voor open. 

Naast de kleinschaligheid en de open communicatie is de flexibiliteit van gastouderopvang een groot voordeel. In geval van nood is het bij mij mogelijk om flexibiliteit in de opvangtijden aan te brengen, zodat de ouders zich geen zorgen over hun kind hoeven te maken. 

Ik hoop u zo een indruk te hebben kunnen geven over mijn visie op kinderopvang. Mocht u ge├»nteresseerd zijn in de opvangmogelijkheden of andere vragen hebben, klikt u dan even op de contact-link om via de door u gewenste manier contact met mij op te nemen.